Årsmöte den 18 februari

Cari amici de La Dante,

Nu har det blivit dags för ÅRSMÖTE i vår förening. Det äger rum måndag den 18 februari i Italienska Kulturinstitutets samlingssal. Vi är angelägna att många medlemmar kommer på detta årets första möte, då det kommer att bli flera förändringar i vår styrelse. Det är därmed extra viktigt att så många som möjligt har betalat in medlemsavgiften för att vara röst-berättigade vid omröstning.
Alltså: medlemsavgift 250 kronor till vårt plusgirokonto
197618-2 Società Dante Alighieri.

Programmet för kvällen ser ut som följer, OBS TIDEN:

17.30 Samling i stora salen för årsmöte
18.30 Presentation av bokförlaget Contempo, som ger ut italiensk litteratur i svensk
översättning
19.30 liten italiensk måltid med vin till behaglig bakgrundsmusik
21.00 avslutas kvällen

Till programmet den 18 februari presenterar bokförlaget Contempo, som ger ut modern italiensk litteratur i svensk översättning, sina böcker och berättar hur de väljer verk att publicera. Förlaget startades 2011 och drivs av pappa och dotter, Göran och Malin Emitslöf. Under åren har Contempo översatt och gett ut flera hyllade italienska litteraturstjärnor på den svenska marknaden.

Vi hoppas att många av er tar chansen att få både andlig och kroppslig spis och därför skickar in 130:- för medlem, 180:- för icke medlem till vårt plusgirokonto senast den 15 februari! Om du inte vill äta kostar deltagandet ingenting för medlem och 50:- för icke medlem.
Hinner du inte sätta in pengar kan du anmäla deltagande till nina.laubert@mailbox.tele2.se senast den 15 februari och betala vid entrén. Om du inte anmält dig och ändå vill komma är du välkommen, men vi kan då inte garantera att det finns mat så det räcker till alla!

Väl mött då! Cari saluti e a presto,

Nina